Hvordan velge brannsprinklere

1. Hvis grenrøret for vannfordeling er anordnet under bjelken oppreist sprinklerskal brukes;

Forklaring: når det ikke er tak på settingstedet og vannfordelingsrørledningen er anordnet under bjelken, vil den varme luftstrømmen til brannen spre seg horisontalt etter å ha steget til taket.På dette tidspunktet er bare den vertikale dysen installert oppover, slik at varmluftstrømmen kan komme i kontakt med og varme den termiske sensoren til dysen så snart som mulig.

2. Sprinklerne anordnet under taket skal værehengende sprinklere;

Forklaring:In steder med undertak fordeles røyken under undertaket, og røyken fra det ikke-permeable undertaket kan ikke nå taket.Sprøytevannsfordelingsrøret er anordnet mellom tak og tak.For å realisere røykeksplosjonen til sprinkleren i tilfelle brann, er det nødvendig å koble til et kort stigerør over røret og installere pendlen sprinkler.

3. Sideveggssprinklerekan brukes til boligbygg, sovesaler, gjesterom i hotellbygninger, avdelinger og kontorer i medisinske bygninger med taket som horisontalplan for lys farenivå og middels farenivå I;

Forklaring: vannfordelingsrørledningen til sprinklertypen sidevegg er enkel å arrangere, men det er visse begrensninger i sprengning og vannfordeling.Derfor bør det vernede stedet være et sted med høyt risikonivå, og taket skal være et horisontalt plan, slik at røyklaget kan fordeles jevnt under taket ved brann.

4. Sprinkler med beskyttelsesdeksel skal brukes til de delene som ikke er lette å bli påvirket;

Forklaring: Dette tar hensyn til sikkerheten tilsprinkler seg selv.

5 der taket er et horisontalt plan og det ikke er hindringer som bjelker og ventilasjonsrør som påvirker sprinklersprøytingen, kan sprinkler med utvidet dekningsområde benyttes;

Forklaring: sammenlignet med den generelle sprinkleren er beskyttelsesområdet til sprinkleren med utvidet dekningsområde mer enn doblet, men hindringene som bjelker og ventilasjonsrør vil påvirke vannfordelingen.

6. Boligbygg, sovesaler, leiligheter og andre ikke-boligbygg bør ta i brukrask respons sprinklere;

Forklaring: sprinkler til hjemmebrukbør være en rask respons-sprinkler som kan brukes i boligbygg og ikke-boligbygg.Derfor bestemmer denne artikkelen at den verste bruken av slike dyser i boligbygg.

7. Skjult sprinkleranleggskal ikke velges;Dersom det er nødvendig, skal det kun gjelde stedene med lett farenivå og middels farenivå I.

Forklaring: den skjulte sprinkleren blir mer og mer foretrukket av eierne på grunn av dens estetiske fordeler.


Innleggstid: 31. mai 2022