Egenskaper og brukssted for brannsprinkler

Våre vanlige sprinklere er delt inn ilukket typeogåpen type.Den lukkede glasskulesprinkleren bruker et vått automatisk sprinklersystem.Fordelene med dette systemet er at det på den ene siden kan oppdage brannkilden, og på den andre siden kan det slukke brannen etter å ha oppdaget brannkilden.Det følgende introduserer hovedsakelig stedene hvor forskjellige typer sprinklere ofte brukes.

1. Vanlig sprinkler
vanlige sprinklere er i form av hengende eller vertikale sprinklere.Beskyttelsesområdet til denne typen sprinkler er ikke for stort, vanligvis rundt 20 kvadratmeter.Dersom det benyttes sideveggssprinkler, kan beskyttelsesarealet være kun 18 kvadratmeter.Derfor er denne typen sprinkler generelt egnet for byggeplasser under 9 meter.
2. Tørr sprinkler
hvis det er en tørrsprinkler, er den generelt egnet for bruk i kalde områder.Selv om det ikke er noen varmeisolerende tiltak, kan det sikre jevnheten til sprøyterørnettet.
3. Husholdningssprinkler
hvis det er en husholdningssprinkler, kan den brukes i generelle boligbygg.Den kan sørge for at veggen 711mm under taket kan fuktes etter åpning.

4. Sprinklere med utvidet dekningsområde
denne typen sprinkler har en funksjon at den kan redusere antall sprinklere og mengden rør.Det vil si at det faktisk kan redusere prosjektkostnaden.Derfor liker store hotellrom og farlige steder å bruke denne typen sprinkleranlegg.
5. Sprinkler med rask respons
fordelen med denne typen sprayhoder er at den ikke trenger å sette hyller eller innebygde sprayhoder, så det er mer praktisk for varehus med høye hyller.
6. Spesiell sprinkler
det finnes to typer spesielle applikasjonsprober, den ene er CMSA sprinkler og den andre er CHSA sprinkler.Disse to typene spesialdyser er mer egnet for høy stabling og høye hylleplasser, som kan spille en god sprøyterolle.


Innleggstid: 21. juni 2022